Son Haberler :

14 Haziran 2014 Stv Şefkat Tepe 156.Bölüm izle

Samanyolu Tv, Küre Tv, Stv, Şefkat Tepe, Şefkat Tepe Dizi Müziği, Şefkat Tepe Dizisi, Şefkat Tepe Fragmanı, Şefkat Tepe izle, Şefkat Tepe Son Bölüm izle, Şefkat Tepe Yeni Bölüm izle
14 Haziran 2014 Stv Şefkat Tepe 156.Bölüm izle Fragmanı Özeti izle Türkiyeden ve Dünyadan Şefkat Tepe Dizisi fragmanı Tvsefkattepe.blogspot.com ayrıcalığı ile izleyebilirsiniz. Şefkat Tepe Dizisi fragmanı geniş özet görüntüleri video olarak eklenmektedir. 14 Haziran 2014 günü Stv kanalında ekranlara gelen Küre Tv 14 Haziran 2014 Stv Şefkat Tepe 156.Bölüm izle Fragmanı Özeti programını sorunsuz bir şekilde sitemizde izleyebilirsiniz. 

Dizi 1997 yılında Güneydoğu'da geçmektedir. Terör olaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dört bir yanındaki ailelere her gün acı haberler ulaşmaktadır.. Bölgede askerlik yapan gencecik çocuklar teröristlerle mücadele ederken aileleri de evlerinde bin bir acı ve özlemle haberleri takip etmektedirler. Gözyaşı her gün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır. Ancak bölge için göz ardı edilen bir gerçek daha vardır. Anılan bölgede askerler şehit olurken aynı zamanda bölge halkı da bundan ciddi zararlar görmektedir. Dizide, komutan teröristler safındaki kardeşini ararken sevdiği kızla yeniden karşılaşır.
Terörün çirkin yüzünün tüm şiddetiyle yaşandığı yıllarda, Güneydoğu halkı için huzurlu günler oldukça uzakta gibi görünmektedir. Fakat kirli oyunlarıyla insanları kullanan terör örgütünün hesaba katmadığı bir şey vardır: Sungurlar Timi. Şefkat Tepe, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle gerçek bir ekran fenomeni.

Güneydoğu'da yaşanan terör olaylarını, acıları, halkın çilesini ve yaşanan büyük vurgunları anlatan dizi 'Şefkat Tepe' tvyo'da yayınlanmaya başladı. Her bölümüyle izleyiciyi derinden vuran Şefkat Tepe, ailelerin yaşadığı dramları sade ve yalın bir dille anlatıyor. 
Share this article :

Yorum Gönder